Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ημερίδα για την ενιαία τουριστική προβολή των Βόρειων Σποράδων

Ημερίδα Τουρισμού, με θέμα την «οργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων» διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου και Αλοννήσου την Κυριακή, 28 Ιουνίου. Σκοπός της ημερίδας είναι η από κοινού προβολή των Σποράδων ως ενιαίου προορισμού.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Marketing MTC Group, κ. Μαρτάκης, θα αναπτύξει το θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα νέων αγορών και θα παρουσιάσει νέες μεθόδους προβολής και διαφήμισης. Το τρίτο κομμάτι της ημερίδας περιλαμβάνει την ενημέρωση και τον τρόπο επίτευξης ενιαίου φορέα Σποράδων για την τουριστική προβολή και προώθηση.
Πλήθος επίσημων προσκεκλημένων και ομιλητών θα παρευρεθούν, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, οι βουλευτές Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου, Μπαλλής Μάκης, Παπανάτσιου Κατερίνα και Μπουκώρος Χρήστος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σκιάθου Πρεβεζάνος Δημήτρης, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Βασιλούδης Χρήστος, ο Δήμαρχος Αλοννήσου Βαφίνης Πέτρος, η Πρόεδρος Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θες/νίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Ρέτσος Ιωάννης, ο Πρόεδρος ΣΕΤΕ Ανδρεάδης Ανδρέας και ο Αντιπρόεδρος ΞΕΕ Λεβέντης Κωνσταντίνος.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο της Σκιάθου με ώρα έναρξης την 11η πμ, και τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και των τριών νησιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου